Shipping & Returns

retour voorwaarden

Mode Boutique raad aan om uw goederen, in zover het mogelijk is, in de origineel verpakking en staat terug te sturen. Dit wil dus zeggen niet gedragen, niet gewassen en onbeschadigd alsook voorzien van het originele label. 

* Retourzendingen zijn op eigen kosten 

* Retourneren van producten in solden is niet mogelijk. 

* Retourneren is op eigen risico, wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Daarom raden wij aan om je pakketje terug te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs hebt van verzending. 

                                      

RETOUR 

Past jouw idem niet en wil je het omruilen voor een andere maat of ander kledingstuk, dit kan zolang we jouw maat op voorhand hebben is dit geen probleem. 

Je kan het retoursformulier hier downloaden. Dit dien je volledig in te vullen en deze bij jouw terugzending te stoppen zodat wij op de hoogte zijn over welke bestelling dit gaat. 

Je kunt jouw product binnen de 14 werkdagen terug sturen naar onderstaand retoursadres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze voldoen aan de retoursvoorwaarden verwerken wij jouw terugbetaling binnen de 14 dagen. Staat het geld na 14 dagen nog niet op uw rekening. Gelive ons dan ASAP te contacteren via het nummer +32494857973. 

Wens je jouw artikel niet terug te sturen via de post dan kan je dit ook steeds terugbrengen naar onze locatie te Nevele of Eeklo. Gelieve ons dan wel te verwittigen aangezien wij niet altijd aanwezig zijn. 

RETOURADRES

Koudeborre 2,

9850 Nevele